Начало » За Нас
 

За Нас

ВАВИЛОН е създадена през 1998 година като официален дистрибутор и вносител  на водещи европейски брандове козметика. С течение на времето фирмата става един от лидерите на пазара с козметични продукти в България с дълъг списък сериозни дългосрочни  партньори и лоялни клиенти.

 

Благодарение  на гъвкавата си политика и обмислени дистрибуторски стратегии, ВАВИЛОН успява да се задържи на пазара в трудни условия и преходни икономически периоди, като печели своите клиенти с индивидуален подход и внимание към нарастващите нужди и изисквания на всеки клиент.

 

Наши чуждестанни партньори са водещи производители на козметика от Франция, Италия и Испания, утвърдили се на пазара и доказали стабилните си позиции и реноме на международно равнище.

 

ВАВИЛОН е вносител на широка гама козметични продукти за лице, тяло и коса, предназначени за козметични салони, СПА комплекси и центрове, фармацевтичната мрежа и крайни индивидуални клиенти. Осигуряваме експресна доставка в София и страната, преференциални цени за редовни клиенти, бонус продукти и рекламни материали, в зависимост от индивидуалните нужди на клиента.

 

Провеждаме редовни промоционални кампании в началото на всеки сезон, презентации на нови продукти и терапии, ежегодни  семинари у нас и чужбина, демонстрации и обучения в избрани салони.

 

 

 
 

UA-16107619-1