Sothys

Митология

Sothys  е име на най-ярката звезда на египетския небосклон. За древните египтяни е символ на вечната красота.
Звездите и планетите също изпитвали чувства: любов, гняв, ревност. По време на дългите нощи Сатурн среща младата звезда Сотис –  дори Венера не можела да се сравни по красота с нея. Тяхната среща била повратна и Сатурн се влюбил страстно в Сотис. Настъпил смут на звездния небосклон.

Изчезването на Сотис

Венера трудно понесла факта, че вече в очите на Сатурн не е най-красивата звезда на небосклона и отмъщението не закъсняло – Сотис скоро изчезнала. Сатурн плакал 40 дни и 40 нощи и залял земята, но уви...През вековете свътът не чул нищо за Сотис до деня, когато …

Завръщането на  Сотис

Сотис се появила отново, носейки тайната си на земята - тя се посвещава на жените, за да запази тяхната красота и щастие. За да изразят своето почитание, хората я провъзгласили за богиня.

Професионална грижа

 

Интегрална сфера
• Sothys,  като експертна професионална марка, е изключително насочена към институтите за красота, спа центровете и козметичните салони
•  Цялостна грижа за красота, обединяваща професионални програми и домашна грижа - лице, тяло, слънчева серия, грим, грижа за мъже.
• формули, комбиниращи  комфорт и технологии, насочени към благоденствието на тяло и дух
• ексклузивен метод - Digi-Esthétique® масаж, запазена марка на Sothys, комбинация от източни и западни техники 

Високотехнологична сфера

Оригинален, целеви подход за всеки проблем на кожата, с предложение за пълноценни и високоефективни програми, които поставят Sothys на водеща маркетингова позиция.

Лабораториите  SOREDEC в Брив, Франция са в постоянен контакт с университети и лаборатории за базови проучвания и всяка година предлагат ексклузивни, технологични иновации, които обединяват комфорт и ефективност (Tex-Oe®, Antiglyskin®, Proteasyl®, Photopréventine® etc.)

Нашите формули са резултат от последните постижения в сферата на козметиката (aроматерапия, биотехнология, aлготерапия.)

Продуктите са създадени в унисон с изискванията за защита на околната среда и световните стандарти за качество.

Сфера на сътрудничество

Повече от 60 години марката е със стабилни позиции на пазара за козметични продукти.
Марката никога не е правила компромис  с професионалния си подход и фундаменталните си принципи.

Разработени са специални техники на нанасяне, базирани на оригинален и ексклузивен метод Digi-Esthétique®  и с тях  поставят професионалиста в центъра на събитията.
 

Maсивни инвестиции  за реклама в женските списания, за да се привлекат милиони клиенти на година.
 

Sothys, професионални отличителни черти
Диагностика на кожата > Персонален съвет  > Професионални терапии + интензивни серуми + домашна грижа

 

Глобални програми, Oптимална ефикасност

DIGI-ESTHETIQUE® - сърцевината на програмите на Sothys
За да подсили ефекта на терапиите, Sothys разработи методът Digi-Esthétique® , комбинация от акупресурни точки, моделаж и дренаж.
Digi-Esthétique® е уникален подход за постигане на единство на дух и тяло.
Поставя ви в състояние на дълбока релаксация и възстановява напълно организма, за да подобри енергийния кръговрат и асимилацията на продуктите.

 

UA-16107619-1