Подмладяване

Степен на остаряване 1- млада кожа, загубила блясък и жизненост в следствие на стрес и неблагоприятните условия на околната среда- Домашна грижа - Крем – Grade 1 – с екстракт от свещен храст, който защитава митохондриалната ДНК и Серум Grade 1 , който се нанася под крема сутрин и вечер и който възстановява енергийните нужди на кожата.

 

 

 

 

 

 

Степен на остаряване 2: Кожата е с наличие на първи мимически бръчки.

 

- Домашна грижа - Крем – Grade 2 в два варианта – лек ( за смесена към мазна кожа) и комфортен ( за смесена към суха кожа) – с екстракт от свещен храст, който защитава митохондриалната ДНК и синтетични тетрапептиди, който действат срещу гликацията. Тези продукти намаляват бръчките и запазват контура на лицето. Серията се допълва и със Серум Grade 2 , който се нанася под крема сутрин и вечер. Той съдържа хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, която навлиза в дълбочина и има запълващ ефект.

 

 

 

 

Степен на остаряване 3: Кожата е с наличие на ясно изразени бръчки и се наблюдава намален тонус и еластичност.

 

-Домашна грижа - Крем – Grade 3 в два варианта – лек ( за смесена към мазна кожа) и комфортен ( за смесена към суха кожа) – с екстракт от свещен храст, който защитава митохондриалната ДНК , синтетични тетрапептиди, който действат срещу гликацията и алфаалфа екстракт, който защитава дермалните фибри. Тези продукти намаляват бръчките и запазват контура на лицето. Подобрява се еластичност и тонус. Серията се допълва и със Серум Grade 3 , който се нанася под крема сутрин и вечер. Той съдържа хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло и хидролизиран морски колаген.

 

 

                 

Степен на остаряване 4: Кожата е с наличие на ясно изразени бръчки и се наблюдава намален тонус и еластичност. Целта е да се запази красотата и здравия вид на зрялата кожа.

 

- Домашна грижа - Крем – Grade 4 – с екстракт от свещен храст, който защитава митохондриалната ДНК , синтетични тетрапептиди, който действат срещу гликацията и алфаалфа екстракт, който защитава дермалните фибри, както и пептиди от лупин, които защитават клетъчната активност . Тези продукти намаляват бръчките и запазват контура на лицето, подхранват и хидратират. Подобрява се кожната еластичност и тонус. Серията се допълва и със Серум Grade 4 , който се нанася под крема сутрин и вечер. Той съдържа хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло и хидролизиран морски колаген, H2CR комплекс, който активира резервоара от здрави клетки, екстракт от ръж, който активира механорецепторите, пшеница, памук с подхранващо действие.

 

 

 

UA-16107619-1