Анти бръчки

 

Глобална грижа против бръчки

Към 35-40 годишна възраст кожата трябва да се бори със загубата на блясък, еластичност, жизненост и появата на бръчки. По тази причина бе разработена тази нова линия. С нея Bernard Cassiere продължава разработката на природосъобразни продукти.

Интензивен крем против бръчки

Tози крем съдържа комплекс с екстракт от арган и ирис за борба с дълбоките бръчки. Tази комбинация е особено подходяща за борба със свободните радикали, тясно свързани със стареенето на кожата. Арганът подхранва кожата и предпазва от изсушаване. Кремът е подходящ за суха към комбинирана кожа и може да се ползва като дневен и нощен продукт. Нанася се върху добре почистена кожа.

Лек крем против бръчки
Кремът съдържа  комплекс с екстракт от арган и ирис за борба с дълбоките бръчки. Tази комбинация е особено подходяща за борба със свободните радикали, тясно свързани със стареенето на кожата. Арганът подхранва кожата и предпазва от изсушаване. Кремът е подходящ за смесена към мазна кожа и може да се ползва като дневен и нощен продукт върху добре почистена кожа.

Маска против бръчки
Маската съдържа  комплекс с екстракт от арган и ирис за борба с дълбоките бръчки. Tази комбинация е особено подходяща за борба със свободните радикали, тясно свързани със стареенето на кожата. Арганът подхранва кожата и предпазва от изсушаване.
Нанася се веднъж или два пъти седмично средно плътен слой за 10 минути и се измива.

 

UA-16107619-1