Хидратация

 

Хидратираща серия с коноп и бамбук

Хидратиращата серия с коноп и бамбук е специално предназначена за ефективна борба срещу дехидратацията на кожата. Увеличава се нивото на естествената хидратация с продължителен ефект.

Хидратиращ флуид с коноп и бамбук
Свеж и лек, флуидът хидратира, защитава и регенерира дехидратираната кожа, благодарение на комбинацията от конопено олио и бамбуков екстракт. Хидратиращото действие е подсилено от съдържанието на Алое Вера. Нанася се сутрин и вечер на добре почистено лице.

Хидратиращ крем с коноп и бамбук
Кремът хидратира, защитава и възстановява дехидратираната кожа благодарение на комбинацията от конопено олио и бамбуков екстракт. Хидратиращото действие е подсилено от съдържанието на Алое Вера. Маслото от Шеа подхранва в дълбочина.
Нанася се сутрин и вечер на добре почистено лице.

Хидратираща маска с коноп и бамбук

Свежата маска хидратира, защитава и регенерира дехидратираната кожа благодарение на комбинацията от конопено олио и бамбуков екстракт. Хидратиращото действие е подсилено от съдържанието на Алое Вера. Маслото от Шеа подхранва в дълбочина. Нанася се средно плътен слой от продукта на цялото лице и шия, като се избягва околоочния контур. Оставя се за около 12 минути и се отстранява.

НОВОСТ В ДОМАШНАТА ГРИЖА!

Винаги когато кожата Ви се нуждае от допълнителна доза хидратация или подхранване, можете да си осигурите ударна доза и от двете с новите серуми

на Bernard Cassiere *– специално разработени да подсилят дейстието на вашия крем със супер хидратиращи и подхранващи елементи.

КАК СЕ НАНАСЯТ?

Добавете няколко капки от серума директно към вашия крем, за да подсилите хидратиращите му и подхранващи свойства.

Бамбукови сълзи– Ултрахидратиращ серум

Комбинацията от бамбук и Алое вера дава на кожата ви висока доза витамини, минерали и аминокиселини, необходими за доброто й състояние и еластичност.
Кактусът, комбиниран с хиалуронова киселина помага за поддържане естествената бариера на кожата, за дълготраен хидратиращ ефект. 

Алое подхранващи перли– Подхранващ серум

С богато съдържание на олио от авокадо и сладък бадем, екстракт от бамбук и Алое вера, този подхранващ серум възстановява и поддържа еластичността на кожата. За кожа, която сияе!

 

 

UA-16107619-1