Подхранване

Какаото е съставна част от серията заради антиоксидантното си действие. Защитава от вредни и агресивни влияния, на които е подложена целодневно кожата.

Нутрипротективен какаов гел
Какаото е използвано във формулата заради мощните си антиоксидантни свойства. Целта му е да защити кожата от многобройните агресии, на които е изложена и да се възстанови клетъчната структура. Комбинирано е с есенциално олио от мента, за да осигури максимално усещане за комфорт. Комплексът лимон /папая осигурява блясък на кожата и елиминира мъртвите рогови клетки и замърсяванията.

Нутрипротективна какаова маска
Какаото е използвано във формулата заради мощните си антиоксидантни свойства. Целта му е да защити кожата от многобройните агресии, на които е изложена и да се възстанови клетъчната структура. Комбинирано е с есенциално олио от мента, за да осигури максимално усещане за комфорт. Много лека гел маска, която се нанася на средно плътен слой на цялото лице и шия. Оставя се за около 10 минути и се отстранява.

Нутрипротективен какаов крем
Какаото е използвано във формулата заради мощните си антиоксидантни свойства. Целта му е да защити кожата от многобройните агресии, на които е изложена и да се възстанови клетъчния баланс. Комбинирано е с комлекс от лимон и папая, които елиминират мъртвите рогови клетки и замърсяванията и придават свежест. Екстрактът от ванилия е добавен към формулата, за да осигури UV протекция. Лек крем, който се нанася сутрин и вечер на перфектно почистено лице.

Tениращ нутрипротективен крем с какао
Въпреки, че съдържа оцветител, за да тенира, този крем е преди всичко крем. Какаото е използвано във формулата заради мощните си антиоксидантни свойства. Целта му е да защити кожата от многобройните агресии, на които е изложена и да се възстанови клетъчния баланс. Много лек крем. Придава младежки вид на кожата. Оцветяването на кожата може да се контролира според плътността на нанасяне на продукта. Хидролизираните пшенични протеини осигуряват незабавен стягащ и тонизиращ ефект.

 

UA-16107619-1