Мазна кожа

Чрез комбинирането на протеини от мляко и лимон, Bernard Cassiere осигурява пълноценно разрешение на проблемите,  свързани с мазната кожа.

За да се бори ефективно с дисбаланса на мазната кожа (разширени пори, мазни участъци, пъпки), Bernard Cassière създава пълна линия продукти със съдържание на мента, която успокоява и намалява възпалителните реакции.

Почистващ лосион с мента
Изсушава малките пъпки. Благодарение на ментата се неутрализира микровъзпалението и се омекотява кожата.
Напоява се тампон с лосиона и се нанася директно върху пъпките сутрин и вечер или при нужда.

Почистващ гел с мента
С леката си текстура този гел спомага за намаляване на порите и появата на пъпки, благодарение на активните съставки, които съдържа (маслина, мента, ябълка)
Нанася се сутрин и вечер на перфектно почистено лице. Може да се ползва в добавки и гела или флуида с лимон.

Tениращ крем
Tози лек крем осигурява естествен мат ефект, покривайки неравностите по кожата. Благодарение на ментата се намаляват микровъзпаленията и се омекотява кожата. Нанася се на равен слой всяка сутрин.

Серия с лимон

 

 

Чрез комбинирането на протеини от мляко и лимон, Bernard Cassière осигурява пълноценно разрешение на проблемите, свързани с мазната кожа.

 

Почистващ гел с лимон
Воден гел с изключително лека текстура, който осигурява незабавно усещане за свежест. Есенциалното масло от лимон във формулата е с изключителни почистващи свойства. Комбинира се с млечни протеини, които са с регулиращ себума ефект. Естествени аминокиселини са интегрирани във формулата, за да осигурят хидратация, а екстрактът от ябълка действа като антиоксидант. Нанася се сутрин и/или вечер на добре почистена кожа. 

Почистващ лимонов флуид
Лек флуид с уникална текстура, която се превръща във вода при нанасяне. Съдържа есенциално олио от лимон с дермопочистващи свойства и млечни протеини, които регулират себума. PMAA сферите имат матиращ и абсорбиращ ефект, без да изсушават кожата. Натуралните аминокиселини са интегрирани във формулата, за да хидратират, докато ябълковият екстракт е с изразени антиоксидантни свойства и защитно действие.
Нанася се сутрин и/ или вечер на добре почистено лице.

Почистваща маска с лимон
Peel-off маска с незабавен матиращ ефект, който абсорбира себумния излишък и замърсяванията. Специална разработка за мазни участъци. Попитайте козметика си за съвет по отношение на нанасянето.
Нанася се на тънък слой на зоните, изискващи третиране, оставя се да престои и се отстранява, когато е напълно суха.

Серум с матиращ ефект

Tози серум съдържа протеини от лимон и мляко добре познати с дермопочистващите си свойства и себорегулиращ ефект. Много нежен продукт с матиращи микросфери. Нанася се сутрин и вечер на добре почистено лице самостоятелно или преди крема.

 

UA-16107619-1