TRIBAL

Още в древността някои от нашите предшественици започнали да откриват предимствата на растенията и да ги използват по магичен лечебен начин. Тяхната връзка с природата била толкова силна, че в известна степен това е била зората на фитотерапията.

Когато Bernard Cassiere разработва терапията TRIBAL, както и серията от продукти към нея, основната задача е била да се подберат най-добрите от използваните в древността билки и да съхранят древните рецептите от зората на медицината.

Така специалистите достигат до резултата -метода TRIBAL и продукти за домашна употреба. Най–характерното за тях е , че не просто комбират древни забравени рецепти за красота, а  създават и собствени запазена марка. TRIBAL рецепти, пречупващи древността през призмата на съвременните козметични тенденции. Уникална интерпретация на миналото и преклонение пред познанията за природата на древните учени. Тази терапия ви подканва към пътувания и приключения, вдъхновена от традициите на Mароко, Япония, Aфрика. Рецептите за красота вдъхновяват и изкушават за уханно бягство към природата.

Успокояващ австралийски крем
Растителните активни съставки, съдържащи се във формулата му, успокояват и подхранват (масло от макадамия), хидратират (мляко от хибискус) и действат противовъзпалително (масло от син кипарис)

Детоксифицираща африканска маска
Истински детоксифициращ и почистващ концентрат. Растителните активи във формулата почистват (Moринга), абсорбират (Расул), успокояват и реструктурират (Harpagophytum).

Защитен южноамерикански крем
С уникалната си текстура този защитен крем хидратира, изглажда, придава блясък и мекота на кожата. Растителните активи, съдържащи се във формулата му (масло от бразилски кестен, масло от капучи, гуарана, чайоте и мате) осигуряват максимална протекция и действат срещу свободните радикали.

Подхранващ полинезийски серум
Растителните активи, съдържащи се във формулата подхранват и хидратират (масло от ванилия и кокос). Маслото от Tuamanu е избрано заради анти- оксидантните си и защитни свойства.

Афродизиакален балсам с Монои

Перлената текстура на балсама ви въвежда в атмосферата на полинезийския залез.

Изгасете светлините, запалете свещи и се потопете в изключително и неповторимо преживяване с този екзотичен продукт.

Нежно и с леки докосвания нанесете продукта на вашето тяло или на тялото на вашата половинка. Hавлажнете ръце. Под действието на водата продуктът претърпява млечна метаморфоза и се превръща в идеалния продукт за масаж. Екзотичният аромат на Моной ще ви потопив рая на сетивата…

 

UA-16107619-1