Балсами

 

Всички качества на растенията в серията натурални продукти за коса

Всички качества на растенията и билките се съдържат в тази серия за коса. Изворната вода Castalie, специално подбрана заради неутралните й pH качества, ниско съдържание на минерални соли и състав от олигоелементи.

ДЕРМАТОЛОГИЧЕН БАЛСАМ
С екстракт от лайка
За руси и светлокестеняви коси

Този дерматологичен балсам с кристално чиста изворна вода от планината Vosges, екстракт от лайка и провитамин B5 придава на косата ви светли руси отблясъци и подсилва русия цвят.

ДЕРМАТОЛОГИЧЕН БАЛСАМ
С екстракт от къна
За кестеняви и червеникави коси

Този дерматологичен балсам с кристално чиста изворна вода от планината Vosges и екстракт от къна, придава на косата ви червеникави отблясъци и подсилва кестенявия цвят.

ДЕРМАТОЛОГИЧЕН БАЛСАМ
С екстракт от коприва
Против пърхот

Този дерматологичен балсам с кристално чиста изворна вода от планината Vosges и екстракт от коприва прогресивно елиминира сух и мазен пърхот. Успокоява кожата на скалпа.

ДЕРМАТОЛОГИЧЕН БАЛСАМ
С екстракт от овес
За тънка и деликатна коса

Този дерматологичен балсам с кристално чиста изворна вода от планината Vosges и екстракт от овес подхранва косата и улеснява разресването, като същевременно подсилва и заздравява косата.

ДЕРМАТОЛОГИЧЕН БАЛСАМ
С растителни екстракти
За мазна коса

Този дерматологичен балсам с кристално чиста изворна вода от планината Vosges и екстракт от коприва, розмарин и мащерка регулира мастната секреция.

ДЕРМАТОЛОГИЧЕН БАЛСАМ
С екстракт от магарешки трън
Против косопад

Този дерматологичен шампоан с кристално чиста изворна вода от планината Vosges и екстракт от магарешки трън , стимулира растежа на косата, след употреба косата придобива здрав вид, мекота и еластичност.

ДЕРМАТОЛОГИЧЕН БАЛСАМ
С екстракти от норка
За третирана коса

Този дерматологичен балсам с кристално чиста изворна вода от планината Vosges и екстракт от растително масло от норка възстановява и подхранва изтощена и увредена от третиране коса. Мастните му киселини подсилват косъма, придават на косата еластичност и мекота.

ДЕРМАТОЛОГИЧЕН БАЛСАМ
С масло от Арган
За суха и деликатна коса

Този дерматологичен балсам с кристално чиста изворна вода от планината Vosges и масло от арган овлажнява , възстановява и укрепва косата. Спомага разресването.

 

UA-16107619-1