Начало » Козметика » FUSION MESOTHERAPY » Уреди » RF FUSION Mesotherapy - уред за РФ мезотерапя
 

RF FUSION Mesotherapy

Fusion Mesotherapy RF е изключителен уред за Безиглена мезотерапия, което предлага всички предимства на неинвазивното и безболезнено подмладяване на кожата: безопасност, ефективност, лесна употреба, икономичност, непосредствени и дълготрайни резултати.

Fusion Mesotherapy RF е уред за радиочестотна електропорация. Той повишава проникването на активните съставки в кожата. Специалните импулсни радиочестоти водят до клетъчна електропорация,  увеличавайки пропускливостта на кожата и отваряйки клетъчни канали. Това води до отварянето на белтъчните канали върху клетъчната мембрана; това явление позволява веществата да достигнат сърцето на клетките. Същевременно светлината активира определени биологични функции на клетките.

Едновременно с това, радиочестотата повишава температурата на кожата с 2 до 4° С, като така се стимулира синтез на колаген, а това има ефект на стягане на кожата. Контролираният температурен ефект също така подобрява дифузията на активните съставки.

Електропорацията се използва успешно за подобряване на пропускливостта на кожата за молекули с различна липофилност и размер, включително биофармацевтични продукти, чието молекулно тегло е по-високо от 20 kDA. Освен това ефектът на уреда върху кожата е 100% обратим, без да уврежда епидермиса и без да настъпват морфологични изменения.

Fusion Meso RF представлява радиочестотен уред. Той излъчва импулсни радиочестоти с различна интензивност (от 600 волта до 2200 волта) и честота (от 0,5 MHz до 1,5 MHz) в зависимост от начина на третиране. Тези електромагнитни импулси произвеждат преходно структурно смущение в липидната двуслойна мембрана, наричано още „електропорация”. Върху клетъчната мембрана се отварят канали, които позволяват на продуктите да проникнат в кожата чрез канали през клетките и така да достигнат сърцето на клетките.

 

 

UA-16107619-1