«След осем седмици карантина, наближава дълггоочакваното завръщане към обичайните ни дейности. Докато сме на стендбай, хората в нашия бранш не знаят какво да очакват след този период. Козметичният бизнес е изграден върху взаимоотношения, които ни свързват както духовно, така и физически. За всички нас ще бъде предизвикателство да поддържаме отношенията си с колегите и с нашите клиенти. Как можем да мислим за другите, когато всички се чудим какво ще се случи със самите нас след тази необичайна  и стресова ситуация?

Вярваме, че силата е в човешкия аспект на нашия бизнес. Някои казват, че ще трябва да започнем отначало, но това би имало временен ефект. Промяната може да се осъществи, само ако е изградена върху човешките взаимоотношения, стоящи в основата на нашата индустрия. Те позволяват на всеки от нас да се усъвършенства в своята област, да постигне напредък в протоколите и козметичните практики. Да може да продължи да върши работата си с увереност. 

За в бъдеще можете да разчитате на нас – ще сведем до минимум промените и ще останем верни на нашата философия, характерна за марката. Изпращаме ви подкрепа и положителни мисли, наясно сме, че и вие преживявате период на несигурност, също като нас. Надяваме се искрено, но не можем и да сме сигурни, че тези трудни времена са отминали окончателно. Пазете се и бъдете здрави! »

В отговор на световната здравна криза Sothys предприема действия в подкрепа на здравните работници, потребителите, партньорските институти за красота и спа центровете:

Създадена е затворена Facebook група Sothys AcademyTM

Предоставят се насоки и обучения за оптимални салонни практики

Създават се онлайн магазини

Извършват се актуализации в протоколите

Подпомагани са здравните работници, участващи в борбата с вируса

За всички професионалисти, колеги и наши партньори: Sothys е до вас.

Кристиан Мас – президент на Sothys Paris

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

    Leave a Reply

    Want to join the discussion?
    Feel free to contribute!

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *